dilluns, 30 de juny del 2008

Caos Calmo

Aquest any m'he fet el carnet del Renoir... 15 eurines ben invertits per que pots anar al cine cada dia "de cada dia" a preu reduit. He aprofitat el descompte per veure una colpidora película dirigida per Antonio Luigi Grimaldi i escrita i protagonitzada per Nanni Moretti : Caos Calmo

La història (que podeu llegir aquí) parla d'un home (Pietro Paladini) al que sobtadament se li mor la dona. Segons l'autor “Para mí, Pietro Paladini es una persona que ha decidido dar nueva importancia a las cosas que pertenecen a su vida y, sobre todo, establecer una nueva escala de valores para todo aquello que integra su existencia. Es un hombre que, al principio, quiere dar un orden exterior a su vida y que, después, hace una serie de elecciones en lo que para él es más importante.”

Es obvi per que he trobat aquesta película colpidora... us la recomano per entendre, com diu un bon amic, els buits emocionals i la por a afrontar-los.

3 comentaris:

EGV ha dit...

ehem...Veient els últims posts, en comptes de Trenta i més, sembla que hauríem de rebatejar el bloc amb el nom de BeACoolGafaPasta, o JeSuisUnLunettePâte (gafapasta.blogspot ja està agafat).

Esther O ha dit...

Déu... estic d'acord amb que Blade Runner és un classic imprescincidble, que Radiohead és un dels millors grups de la història de la música contemporània i he estudiat Comunicació Audiovisual... No obstant, qui ha dit que el gafapastisme i trenta i més siguin termes incompatibles....

Uri Dj ha dit...

ja no hi ha més rportatges dels 30 i més? els trobo a faltar, buàaa....