diumenge, 22 de juny del 2008

Calvin Harris al Razzmatatzz

Per tenir trenta i més, al menys l'any 2008, hi ha un requeriment indispensable i inapelable... haver nascut als 70... Els nostres primers records, per tant, comencen als "early eightees", quan el naranjito, la cometa blanca i la bola de cristal éren la nostres úniques preocupacions.

L'activitat trenta i més d'aquest cap de setmana podria considerar-se un frau als nostres principis. Calvin Harris, nova sensació de la música disco europea, va néixer l'any 84 i piropeja als de la seva dècada... QUE NI TAN SOLS SABEN QUI ERA ROSA LEON!!! una rao més per reivindicar la nostra presència a l'esdeveniment i sentir-se orgullós de tenir trenta i més.

El fet és que aquests nous músics de la que anomenen generació "Myspace" fan el que han fet tots els seus predecessors en aquest negoci, beure en les fonts de la música de la generació anterior a la seva. En aquest cas, Calvin, amb un sol disc (I created disco) però una trajectoria genys menyspreable per la seva edat en singles i produccions d'altres artistes (Kylie Minogue es una d'elles) brilla a la xarxa i sobre l'escenari amb un so del tot ochentero.

Ahir al Razz va fer una ssessió d'aquestes de 45 minuts que va sorprendre als fans per dos motius : la seva contundència (molt més guitarrer que l'àlbum) i la força i qualitat del seu directe. Pel que em diuen (ahir va ser per a mi un dels primers contactes amb el jove...) van sonar tots els hits (no us perdeu "Acceptable in the 80's"). Constato que van fer ballar a un públic d'entre vint-i-pocs i gairebé trenta... amb l'excepció expressa d'una servidora, ja en els trenta i 6 mesos i d'algun despistat més que, no obstant l'edat, vam apreciar el talent i l'energia que Calvin Harris desprenia des de l'escenari.

Calvin Harris a
  1. WIKIPEDIA (angl.)
  2. YouTube
  3. MySpace
Sala Razzmatatzz
C/ Pamplona 88
(mapa)
08018 Barcelona