dimarts, 30 de març del 2010

Els millors còctels de Barcelona, no són a Barcelona

Falsa alarma. No hem tornat. Ara, entre la cuina, els "metges", els castells i els nins, o bé no sortim, o bé no fem blocs. Però resulta que he de preparar una classe pràctica de com fer un bloc amb Blogger, així que aprofitaré aquest que ja teníem per a refrescar la memòria.


Ja posats, hi ha un lloc que mereixia un post aquí abans de que el bloc morís definitivament. Aquest podria ser el mexicà d’Arizala, el Nomo o el Shibui, però l'hi dedicaré al Tirsa, una cocteleria de l’Hospi (a tocar del Metro Sta Eulàlia, sortida Pont de la Torrassa).


És un oasi de glamour clàssic en blanc i negre que sorprèn enmig d’un barri que està entre el Bronx, el barri de San Roque de Quito i la Medina de Marraquech.

No hi ha carta de còctels, però pots demanar el que et passi pel cap. Si

existeix, allà et prepararan un dels millors que hagis provat mai. Nogensmenys, et recomano que et deixis aconsellar pel cambrer, tot un gentleman amb corbata de llacet, que amb un parell o tres de preguntes (curt o llarg? dolç, o sec? bourbon o whisky?...) donarà amb el còctel que et venia de gust (tot i que segurament no el coneixies).


A les hores que anem normalment (just després de sopar) sempre

trobem lloc en alguna saleta del 1r o 2n pis on podem parlar tranquil·lament. Quan marxem (2 o 3 còctels i prop de 15€ per càpita després) el bar està ben ple (si és cap de setmana).


Tirsa Cocktail-Bar

Rafael Campalans 174 (mapa)

08903 l'Hospitalet del Llobregat