diumenge, 24 de febrer del 2008

Un Libanès tot sortint del cine

Aquest ha estat un cap de setmana tranquil per als de trenta i més. No en va, s'acostà final de més, per una banda, i per l'altra vam exprimir al màxim les hores de l'anterior.... som conscients que els estralls de les farres llargues ja no es recuperen en poques hores...

Així, vam destinar el vespre de divendres a Tim Burton i el seu Sweeney Todd, amb el sempre captivador Johny Depp i la controvertida (pel que fa a les opinions masculines) Helena Bonham Carter
. Vam sortir satisfets d'aquest musical, un clàssic que, amb el toc estètic inconfusible de Tim Burton, no va fer-se gens pesat tot i la duració (116 minuts) ni el percentatge de diàleg cantant (un 90% ?¿).



Acabada la Peli, i aprofitant que prop del Verdi hi ha infinitat de restaurants, vam fer cap al primer libanès que vam trobar... l'Al Waha.

Aquest restaurant segueix la tònica del que ja comentàvem en l'anterior post : cuina de l'orient pròxim, agradable al paladar però amb característiques tant coincidents amb la síria, persa i rodalies que se'ns faria molt difícil trobar més de cinc diferències.



En el cas de l'Al Waha, a destacar la sala interior, per a no fumadors, on pots degustar els platillos tipics de la zona en una molt ben ambientada Haima. Sofàs, coixins, teles per parets i sostres i una càlida (i escassa) il·luminació contribuïen a traslladar-nos durant el sopar a un Beirut de les mil una nits. Mentrestant la prosaica màquina del cafè queda presidida per una foto dels propietaris tot saludant Jordi Hereu...

El personal fou amable i el servei bàsicament ràpid... amb l'excepció d'un dels plats, que va arribar gairebé juntament amb les postres.

Per a aquestes últimes, vam triar uns dolços d'aquells típics de la zona, de pasta fullada i molt, molt plens de mel ... els Bakwala.

Tot plegat, sopar correcte a preu raonable (17 leurus per head). Una opció a tenir en compte per després d'una peli al Verdi.




Restaurant Al Waha Verdi 16 (mapa) Barcelona, 08012 Tel: 93 415 95 40

3 comentaris:

Uri Dj ha dit...

oohh.. ja no actualitzeu més? ara k us havia posat com a "blog amic" (sóc l'uri, he escrit algun comentari en alguna entrada vostra)

EGV ha dit...

El que jo deia,...darrerament havia detectat un "sospitós" desinterès per aquest tema,...però diria que hi ha algun post pendent i trentaimes no acabarà aquí,...o sí?

Esther O ha dit...

No, no s'acabarà aquí, trenta-i-més no ha fet més que començar (fins arribar als 40 serem trenta-i-mes...)

La sobreocupació nocturna d'algun(a) de les integrants del consell de redacció ha repercutit en la deguda actualització del bloc... però no ens amoïnem, al menys de moment hi posaré remei.

Vaig a pel post!