diumenge, 17 de febrer del 2008

El Mondo, un local fashion del port vell

Aquest cap de setmana i en motiu del meu trentè aniversari vam anar a fer una festa al Mondo Lounge Club. Sota reserva i desprès de negociar amb la seva RRPP, aquest local t’ofereix la possibilitat de celebrar la teva festa privada en un espai reservat. No et cobren el lloguer de la sala i només has de pagar les copes que compres anticipadament (a un preu molt raonable donat el tipus de local).

El local està dotat d’unes vistes privilegiades del Port Vell i en un ambient força fashion on et pots dedicar a prendre una copa tranquil·lament als seus sofàs o a ballar sota el ritme frenètic del Deep House (divendres i dissabtes only). La selecció musical va portar la polèmica al nostre grupet amb una versió House de Enter Sandman. També pots gaudir de bons cocktails, cosa que pels que no som amants dels cubates s’agraeix molt.

Acompanyats de força guiris, tot s’ha de dir, vam estar ballant fins a les 5 del matí (alguns van ballar més que d’altres, però). Una nit per a recordar, la nostra primera festa a un privée... riure, plors, ball i molta beguda.

A l’endemà de la festa estàvem com una rosa. Segurament alguna cosa va tenir a veure que l'alcohol no fos de garrafa... però molts creuen que va ser gràcies al fantàstic pica-pica del que vam poder gaudir ja ben entrada la nit: olives farcides de pebrot i anxoves, torradetes amb formatge i salmó fumat i patatetes. Tot un detall per a no deixar fer soroll els nostres estómacs fiesteros.


En definitiva, un lloc recomanable per l’ambient, la música i pel tracte especialment atent dels responsables i dels cambrers que ens van regalar copes i chupitos ja més avançada la nit.

Mondo Club (mapa)
Moll d'Espanya, sn
08039 Barcelona
Tel. 932 213 911

4.5 enjutos